Over ons

Welkom op allerleigadgets.nl, de website waarop je reviews vindt van de leukste, gekste, meest vreemde en bijzondere gadgets. We (Eric en Petra) testen producten en schrijven vervolgens onze ongezouten mening op over het geteste product.

Wat voor producten testen we zoal?

Je vindt op de website meerdere categorieën, waaronder we de vreemdste en meest hysterische producten kunnen hangen. Maar we beginnen klein. Producten die wij regelmatig thuis gebruiken, waar we heel enthousiast over zijn of wat we al jaren in huis hebben maar waar we eigenlijk geen idee van hebben wat je er nu precies mee kunt. Heb je hier iets aan? Nope nog steeds een hele vage omschrijving. Gewoon afwachten dus.

Wat als ik wil dat jullie iets gaan testen?

Kijk, nu wordt het leuk! Want wij kunnen wel al onze kasten gaan uitpluizen en zoeken naar gadgets. Maar als jij iets hebt waarvan je heel graag wilt weten wat je er nu eigenlijk mee kan en je niet veel verder komt met die standaard tekstjes die al op de website staan, dan helpen we uiteraard graag verder. Kortom, wij testen graag wat jij getest wilt hebben. Maar.. als het prijskaartje te hoog is dan kunnen we niet beloven dat onze rekening het altijd toe laat om het product te testen. Kortom, de nieuwe tesla is heel leuk om te testen maar of onze salarissen dat toe laten? Ik ben bang van niet.

Wil je als bedrijf een product door ons laten testen?

Nu wordt het nog leuker! Daar staan we uiteraard voor open. Kom maar op met die pakketjes vol leuke gadgets. Maar één ding moeten we wel van te voren af spreken. Mocht je een pakketje op sturen naar ons (hartstikke leuk) dan kunnen we niet beloven dat de review ook positief is. Vinden we het niets, dan vinden we het niets. Ook niet als je er een mooi extraatje bij doet. Al is Petra heel gevoelig voor chocola…

Wat als ik jullie website nou niets vind? Of tips heb om deze te verbeteren?

Je kunt uiteraard gewoon de website afsluiten, ‘m vergeten en nooit meer terugkomen. Maar je kunt ons ook verder helpen. Laat een reactie achter op onze contactpagina en help ons om deze website nog leuker te maken. Dat waarderen we enorm.

Heel veel leesplezier,

Eric & Petra