Luckies Scratch Map Deluxe

Kras wereldkaart – Scratch Map Deluxe

Bij het woord gadget denken de meeste mensen aan iets met een stekker, of in ieder geval iets elektronisch. Wat ons betreft is een gadget echter gewoon ‘iets gaafs om te hebben’. En laten we nu precies weer zoiets gevonden hebben, speciaal voor al die avonturiers die op verre reizen gaan. Weet jij nog alle landen op te noemen waar je bent geweest? Heb jij alle werelddelen al gehad? Met de Scratch Map Deluxe hou je alles gemakkelijk bij, en heb je een toffe kaart voor aan de muur!

De Scratch Map Deluxe is een wereldkaart op posterformaat met over alle landen een kraslaagje. Je kent het wel van de krasloten, alleen hier zit (helaas) geen prijs onder. Ben jij afgelopen zomer in het backpack-walhalla Thailand geweest, of wezen barbecueën in de USA? Kras de locatie waar jij je vakantiedagen hebt doorgebracht open, en maak het tot je persoonlijke missie om alle landen te bezoeken.

Naast de creatieve manier van je reisadministratie bijhouden is de Scratch Map Deluxe ook gewoon mooi om aan de muur te hangen. In je woonkamer, slaapkamer, of je camper waarmee je je reizen maakt. Niet alleen leuk om te hebben, maar ook om te geven!

Wow, waar haal ik de Scratch Map Deluxe?

Je koopt de Scratch Map Deluxe nu bij bol.com of Fonq. Tijd om te krassen!

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.