(Goedkope) Cadeau ideeën voor september

Na alle cocktails, ontspannende stranddagen en cultuursnuiven in leuke stadjes is de zomervakantie nu echt afgelopen. Nu het gewone leven weer gaat beginnen staan er vast ook weer (verjaardags)feestjes op de planning. Wij hebben weer rond gesnuffeld op zoek naar een leuk en gek cadeau voor verjaardagen. De zomer was al duur genoeg, dus we zoeken het dit keer in de goedkopere hoek. Bovendien is er (bijna) niets leukers dan een middag snuffelen in winkels als Xenos, Action, Flying Tiger en de Hema.

Cadeau-idee: Telefoongadgets bij de Xenos

Telefoongadgets bij de Xenos

Heb jij ook zo’n vriend of vriendin die bijna aan de telefoon geplakt zit? Pak hem of haar terug voor al die keren dat de telefoon interessanter was dan jouw vertaal en stap de Xenos binnen voor een ouderwetse telefoonhoorn. Gewoon inpluggen in de audio-ingang van je telefoon en hij of zij kan bellen met een retrohoorn. Garantie voor succes! Wel even voor naar de winkel sprinten, online is die helaas niet (meer) te koop.
Cadeau idee: grappige cadeaus bij de Flying Tiger

Grappige cadeaus bij de Flying Tiger

Nog zo’n gek cadeau: bij de Flying Tiger verkopen ze nu een papegaai in een kooi. Hij beweegt en maakt geluid als je langs loopt. Misschien niet een cadeau om vrienden mee te maken, maar ik weet zeker dat die de kamer rondgaat tijdens een verjaardag. Voor de creatievelingen wordt er tegenwoordig ook van alles en nog wat aangeboden in de Flying Tiger. Wat dacht je van een te beschilderen kabouter? Of schaap. Staat vast leuk in de tuin van je ouders..

 Computergadgets van de HEMA

Is jouw studiegenoot ook altijd z’n USB kwijt waar die belangrijke presentatie op staat? Bij de HEMA vind je USB-sticks voor een prikkie in bijvoorbeeld de vorm van een tompouce of Takkie. Koop meteen een voorraadje, of raad die studiegenoot aan om eens met een Clouddienst te gaan werken…

Sportieve gadgets

Een cadeau nodig voor een sportieveling? De Decathlon opent in heel veel steden een winkel deze dagen en hier zijn héél veel sportieve gadgets voor een klein prijsje te vinden. Wij waren meteen fan van het buikspierwiel maar misschien ben jij opzoek naar sporttrofeeën of -medailles, sporthorloges, handdoeken speciaal voor voeten, een massagehand en meer..

Cadeau-idee: Gadgets voor een Keukenprins(es)Gadgets voor de keukenprins(es)

Is de feestvierder een ware kookprins(es)? Wat dacht je dan een pizzasnijder in de vorm van een fiets? Of een citroensprayer? Heb je in ieder geval geen gedoe meer met de citroen die maar op één plek in het gerecht te proeven is.

Alle cadeaus zijn gegarandeerd onder de tien euro. Geen tijd om de stad in te gaan? We hebben in deze blog een aantal leuke gadgets voor een prikkie op een rij gezet die je ‘gewoon’ online kunt kopen.  Veel succes met uitzoeken! Ik ben benieuwd waar jij allemaal mee thuis bent gekomen.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.