Vijf leuke gadgets voor tijdens Pasen!

Met de paasdagen voor de boeg delen we graag een aantal leuke gadgets om je huis mee op te leuken of te gebruiken bij het bereiden van het paasdiner. Heb jij nog een leuke gadget voor Pasen? Deel hem in de reacties!

Vorm voor eigen chocolade eierenDe echte chocoladeliefhebbers kunnen zich in de keuken uitleven met deze vorm voor eigen chocolade eieren! Voor een paar euro maak jij je eigen paaseieren met jouw favoriete chocola. Daar zal je familie met zelfgekochte Albert Heijn eitjes van opkijken!

Minder van de chocola en meer van de toetjes of het gebak? Eiervorm voor cupcakes of dessertsDeze cupcake en dessertvormpjes zorgen voor een paastwist bij jouw lekkernijen. De siliconen vorm zorgt er voor dat jouw brouwsels gemakkelijk uit de vorm komen. Dat zal indruk maken tijdens het paasdiner.

Eierkussentjes

Heb jij ook van die saaie witte eierdopjes? Probeer eens wat anders! Deze heuse eierkussentjes krijg je in een paar kleuren, zodat de ontbijttafel er met Pasen nog vrolijker uit ziet. Geen ruzie maken om wie welke kleur mag he…

Paashaasjes voor in huis: je kan ze niet genoeg hebben. Decoratieve paashaasjesWie met kerst zijn hele huis met kerstlampjes versierd heeft kan met Pasen natuurlijk niet achterblijven. Deze grappige versieringen heb je voor een appel en een paasei in huis, gezellig!

Als je kinderen hebt, of gewoon zelf graag twee dagen per jaar creatief bent, dan kan je niet zonder een echte eierverfmolen. Inclusief verf en kwastje, dus ready to go! EierverfmolenTip: Niet vergeten de eieren eerst te koken, anders wordt het zo’n kliederboel.

 

Vrolijk Pasen iedereen!

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.