Nazomeren met een Tropilex hangmat of hangstoel

Het is al oktober, maar het lijkt nog wel even zomer! Een mooi moment om nog te genieten van de laatste echte zonnestralen van dit jaar. Dat kan natuurlijk in je plastic tuinstoel, maar er is een veel beter alternatief. Tropilex maakt goede hangmatten en hangstoelen in allerlei gezellige kleuren, en wij mochten er eentje uitproberen!

Als je op de website van Tropilex kijkt komt de zomer je al tegemoet. Alle vrolijke designs met felle kleuren maken je tuin nog net wat gezelliger. Je hebt keuze uit meerdere typen: een hangmat (één- of tweepersoons!) of een hangstoel (met of zonder voetensteun). Voor ieder wat wils dus. Als je geen stevige boom in je tuin hebt staan kan je ook een (helaas wat dure) metalen standaard kopen om jouw chillplek aan te bevestigen.

Wij hebben de hangstoel ‘Bermuda fire’ getest, en dat is ons goed bevallen. De bevestiging is gemakkelijk, en als je eenmaal zit wil je die stoel niet meer uit. Het materiaal is van hoge kwaliteit en de stoel is groot genoeg voor een volwassen persoon. Aanrader!

Vind je het inmiddels toch te koud geworden in de tuin? Deze hangstoelen zijn wat ons betreft ook heel tof om in je chillkamer of zolder op te hangen. Deur dicht, muziek aan, en jij komt helemaal tot rust!

Benieuwd geworden naar de keuze? Kijk snel op de website van de Hangmatgigant!

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.