Gadgets op Youtube – een paar tips

Naast het schrijven van blogjes over allerlei gadgets zijn er ook talloze Youtubers die je door middel van filmpjes bijpraten over de nieuwste tech en andere hebbedingen. Om je op weg te helpen in dit oerwoud van filmpjes hierbij een paar tips. Heb jij nog een persoonlijke Youtube-favoriet? Laat het weten in een reactie!

Unbox Therapy

De ietwat positief gestoorde Lewis heeft als slogan voor zijn kanaal: where products get naked. In de professioneel opgenomen video’s bespreekt hij van alles tussen de nieuwste smartphones en de meest bizarre gadgets. Door een flinke dosis humor is zelfs het kijken van reviews van producten die niet echt in jouw straatje liggen geen straf. Als je een tijdje zijn kanaal volgt zul je ook een paar terugkerende onderwerpen tegen komen, zoals bijvoorbeeld de mysterieuze ‘Jack’ (is het de cameraman?). Aanrader!

Austin Evans

Hey guys, this is Austin! Met bijna 3 miljoen volgers op Youtube mag ook Austin Evans niet ontbreken in dit lijstje. De focus ligt bij Austin iets meer op PC’s en laptops, maar dat maakt zijn filmpjes niet minder leuk om naar te kijken. In zijn carrière als Youtuber is ooit zijn huis afgebrand, wat als enig voordeel had dat hij nu in een hele mooie nieuwe thuisstudio zijn video’s opneemt.

UrAvgConsumer

De nickname van deze Judner Aura doet anders vermoeden, maar het huis van deze Youtuber staat vol (en dan bedoel ik echt vol) met gadgets. Met zijn vriendin als ‘sidekick’ maakt hij allerlei video’s, waarvan mijn persoonlijke favoriet toch wel de ‘Massive Tech Unboxing’ serie is. Een grote verzameling (opgestuurde en zelf bestelde) producten uitpakken: je wordt er jaloers van!

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.